Programma EAT! BRUSSELS 2016 >> 8-9-10-11 September

eat-brussels-2016

eat-brussels

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de stad Brussel nodigen u voor de vijfde keer op rij uit voor het Brusselse culinaire festival. Ook dit jaar is de Bordeauxstreek niet weg te denken tijdens het festival, met zijn Brusselse versie van ‘Bordeaux Fête le Vin’.

Voor deze vijfde editie stelt het festival een heel nieuw concept voor: tientallen grote Brusselse chef-koks zullen elkaar afwisselen om de bezoekers elke dag een kenmerkend gerecht van hun restaurant te laten ontdekken.

Met een proefpas, de ˝Wine Pass˝, kunt u in de huid van een sommelier kruipen en zodoende de rijkdom van de wereld van de bordeauxwijnen ontdekken en leren appreciëren.

Voor Brussel, kosmopolitische stad en internationale regio, vormt het festival de uitgelezen gelegenheid om de schijnwerpers te richten op de regio’s, provincies en dorpen, waarmee het samenwerkingsakkoorden heeft gesloten. In samenwerking met de minister van Externe Betrekkingen en Brussels International zullen wij ook dit jaar inzoomen op de gastronomie van onze bilaterale partners.

Tussen twee degustaties door kunt u deelnemen aan ludieke workshops om uw culinaire honger te stillen en oenologische dorst te lessen. Dol op allerhande soorten gebak? Kuier dan langs de sfeervolle stands met allerlei lekkers en ontdek het meesterschap van uitmuntende ambachtslui en lokale banketbakkers.

De gastronomische wandeling vindt opnieuw plaats in het Park van Brussel, binnen een “royaal” kader…

WEBSITE > HERE 

Choose language on website

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s