DE BELOFTEN 2016> 17 September > Gent / Free concerts ( Finalisten )

beloften

Ontdek de 6 nieuwe Beloftevolle Gentse bands tijdens de Finale. De optredens zijn gratis en vinden vanaf 16u00 plaats in het wondermooie Coyendanspark waar je verder ook nog kan genieten van het gezellige buurtfeest van Macharius-Heirnis-Scheldeoord.

De finalisten:

Cleo: “Dromerige pop waarbij The Beatles nooit ver weg zijn. De frontman – hoewel de bandnaam anders doet vermoeden – weet zijn stem zeer goed in te zetten.”

Hulder: “De van origine West-Vlaamse jury voelt zich meteen aangesproken. De band brengt psychedelische sixtiespop hetgeen dezer dagen volledig weer mag. We denken aan Jacco Gardner en zelfs een beetje aan Tame Impala.”

FÄR: “Nog een band die volledig de sound van nu te pakken heeft: Donkere en diepe elektronica en een zeer boeiende zangeres.”

Momma Said So: “Een jonge bende die ons onmiddellijk vastgreep door de speelse onvoorspelbaarheid en sterke arrangementen. Mocht Tarrantino een muziekgenre zijn dan stond het hier wel op zijn plaats.”

Roninthewolf: “Deze rapper heeft duidelijk zijn grote voorbeelden: hallo Desiigner, hallo Drake! We horen bovenal toch een goeie flow en dito productie.”

The Mary Hart Attack: “Nog een genre dat het weer helemaal goed doet: shoegaze met stevige post-punk elementen en een goeie drive en het klinkt bovendien vuil genoeg.”

 

INFO 6 Concert Artists & Bands > HERE

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s