KOOKEET 2016 > 24-25-26 Sep > Brugge > Food Festival

kookeet

Kookeet wordt eind september de ontmoetingsplek voor wie culinair in de watten gelegd wil worden. Drie dagen lang serveren 32 topchefs gastronomische gerechten. Op Kookeet stel je zelf je menu samen uit een rijk aanbod aan heerlijke gerechten.

Naast de 32 eetstanden is er op het Kookeetplein ook een champagnebar van Résidence Pierre en een verfijnde koffie- en wijnbar. In het Kookpaleis worden kookdemonstraties van de chefs en culinaire babbels gehouden.

Als gastchef wist Kookeet dit jaar publiekslieveling Jeroen Meus te strikken. Voor de peter van Kookeet, Geert van Hecke, wordt deze zesde editie heel bijzonder. In september sluit hij na 33 jaar zijn meesterwerk De Karmeliet***. De uitgelezen kans dus om op Kookeet nog een gerecht van deze driesterrenchef te proeven.

Champagne Résidence Pierre en Kookeet 2016 maakten per chef een uniek muselet. De volledige collectie muselets met foto’s van de Brugse chefs wordt in een unieke verpakking gepresenteerd en als collecter’s item te koop aangeboden.

Brugge en topgastronomie mogen in één adem genoemd worden. De 31 deelnemende Brugse topchefs en de gerenommeerde hotelscholen Spermalie en Ter Groene Poorte zijn daar het bewijs van.

WEBSITE > HERE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s