MaxiFolk 2016 > 24 Sept > @ Trax > Roeselare > Folkfestival

maxifolk

Daar Maxifolk niet meer onder de vleugels van Dienstencentrum GID(t)S vzw valt, besloten een aantal leden van de vroegere werkgroep een nieuwe vzw op te richten. Hiermee werd vzw ’t Is Folk! geboren en zal Maxifolk vanaf dit jaar plaatsvinden in TRAX in Roeselare. We hopen op die manier een breder publiek te bereiken. Pas op, we vergeten echter onze ‘roots’ niet en zullen zorgen dat ook mensen met een beperking nog steeds op een comfortabele manier kunnen aansluiten.

We houden dus van verandering en willen van Maxifolk terug een gezellig en kwalitatief zomerfolkfestival maken, waar zowel jong als oud zich kunnen amuseren en genieten van de diversiteit die folkmuziek te bieden heeft.

We blijven echter wel bij ons standpunt en kiezen er dit jaar weerom niet voor om een grote publiekstrekker te programmeren, maar zijn echter wel overtuigd van de kwaliteit, de sfeer en de ambiance van onze geprogrammeerde groepen.

Het programma (waarvan je al een voorsmaakje kan proeven) ziet er als volgt uit:

Korrigan (B)

Alan Temple (B)

Moragh (B)

Faran Flad (B/GB)

Le Vent du Nord (Can)

En voor wie nog niet genoeg gedanst heeft tijdens het voorgaande, wordt DJ Bertrand na de optredens uitgenodigd om er een waar folkfeestje van te maken.

WEBSITE > HERE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s