Al een kijkje naar OCEAN FILM FESTIVAL BELGIUM 2016 > 27 Oct > 01 Dec 2016 Brussel / Brugge / Antwerpen / Namen / Leuven

ocean

WAT IS DE OCEAN FILM FESTIVAL TOUR?

De oorsprong van de Ocean Film Festival Belgian Tour ligt in Australië. Het opzet van het festival is zoveel mogelijk mensen ertoe aan te zetten om onze oceanen te verkennen, te respecteren, te beschermen en ervan te genieten. Film vormt de kern van het Ocean Film Festival Australia. Met de introductie van deze tour in België willen wij de beste films ter wereld delen met ons publiek.

In de herfst van 2016 krijgt u tijdens de Ocean Film Festival Belgian Tour meer dan 2 uur van de meest inspirerende, educatieve en entertainende films over de oceaan te zien, gemaakt door onafhankelijke filmmakers uit België, het VK, Australië en andere landen uit de hele wereld.Het festival omvat een unieke selectie films van verschillende lengte en stijl over onderwerpen zoals de oceaanwereld, zeewezens, sporten die beoefend worden op de oceanen, kustculturen en oceaanliefhebbers.

WANNEER BEGINNEN EN EINDIGEN DE VOORSTELLINGEN?

De voorstellingen starten om 20 uur, met een pauze van 15 tot 20 minuten omstreeks 21 uur, en eindigen ongeveer om 22.30 uur (de totale duur van de films is dus ongeveer 2 uur). De deuren en bar gaan open om 19 uur. U bent meer dan welkom!

HOE KAN IK TICKETS KOPEN?

Klik op het tabblad met locaties en boekingen hierboven en klik vervolgens op ‘NU BOEKEN’ om de gewenste locatie en datum te kiezen. Als u problemen hebt met het boeken van tickets voor een bepaalde show, laat ons dit dan weten. Wij zullen het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.

HOEVEEL FILMS WORDEN ER BIJ ELKE VOORSTELLING VERTOOND?

Tijdens elke voorstelling krijgt u 9 films te zien, met inspirerende verhalen en beelden van de oceaancultuur overal ter wereld. Meer informatie over de films voor dit jaar vindt u HIER.

Cities & Dates :

BRUSSEL >> 27-28-29 /10 /2016
BRUGGE >> 11 /11 / 2016
ANTWERPEN >> 15/11/2016
GENT >> 17/11/2016
NAMEN >> 24/11/2016
LEUVEN >> 01/12/2016

WEBSITE > HIER

TRAILER :

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s