> Dossier Kleinere Kerst & niet te missen winter events * > Al een kijkje naar Programma DEURNE WINTERT 2016 > 02-13 december > Deurne / Antwerpen

deurnewintert

Naast de “Grote” Kerstmarkt in Antwerpen, heeft het district Antwerpen ook nog leuke andere winter kerst events.Zoals de kleinere Kerstmarkten en winterevents in Lier, Brasschaat, en Deurne vlakbij het centrum van Antwerpen…

Hier een kijkje naar het programma van Deurne Wintert 2016
QUOTE Deurne wintert :

Deze nieuwe editie staat niet alleen bol van mooie voorstellingen op verrassende locaties, we voorzien ook een prachtig startfeest in een van de mooiste parken van het district Deurne.

FB EVENT Opening Startfeest : 02 december https://www.facebook.com/events/1749417311977924/

Het eerste weekend van het festival vindt volledig plaats op en rond het Boekenbergpark. We nodigen je graag uit om op vrijdag 2 december de aftrap te komen geven. Voor de gelegenheid zorgen de Vuurmeesters voor een prachtig uitgelicht park zoals je er nog nooit een zag (inkom via de Unitaslaan).

Om 18:30 is er eerst Incontri, een theatervoorstelling met vuur als expressiemiddel voor kinderen (3+) en volwassenen. Aansluitend neemt het Orchestre international du Vetex XS je mee naar de winterduik van de Deurnse ijsberen vanaf 19:30 u in de zwemvijver van het park (inschrijven om zelf mee te duiken kan via de website van het cultuurcentrum). Aansluitend verklaren we het festival officieel voor geopend en bieden we gratis een glas aan op het terras van @ the Park. DJ Pierre Elitair heeft nadien de allerbeste plaatjes geselecteerd om na te feesten binnen in @ the park.

PROGRAMMA : http://www.ccdeurne.be/deurne_wintert_2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s