20 NIEUWE NAMEN ERBIJ VOOR > DOUR FESTIVAL 2017 ( 12-13-14-15-16 Juli )

dour

Foto : Dour

Na de aankondiging van de eerste namen (DIE ANTWOORD, METRONOMY, NINA KRAVIZ) en de komst van de Franse elektro-pausen JUSTICE,

mogen ze ook de levende hip hop-legende NAS weer verwelkomen op het festival. In 2014 kwam de New Yorker het 20-jarig bestaan van “Illmatic” vieren, dit jaar weer paraat om de Last Arena in lichterlaaie te zetten. Niet 1, maar 2 hip hop legendes in deze aankondiging: PUSHA T komt z’n nieuwe plaat “King Push” voorstellen. Ook de nieuwe generatie rappers laat ons niet onberoerd: de Belgische DAMSO, de Franse LORENZO en de Britse KATE TEMPEST tekenen eveneens present.
Haar landgenoten TWO DOOR CINEMA CLUB komen voor de eerste keer naar Dour met een hoop zonnige indie. Nog meer zon met CHASSOL en de olijke bende van ST-PAUL & THE BROKEN BONES.

Op elektronisch vlak mogen we je niet minder dan 12 namen voorschotelen, en niet de minste … . DIXON (volgens Resident Advisor al vier jaar op rij de beste DJ), KINK (beste live-act), DUBFIRE – eindelijk! – maar ook JON HOPKINS, KÖLSCH en YUSSEF KAMAAL. Na enkele jaren afwezigheid staat VITALIC terug bij ons met een volledig nieuwe set, HUNEE komt een berg magische en uiterst dansbare klanken. Ook dit jaar weer een uit de kluiten gewassen D’n’B- en dubstepregiment met CHASE & STATUS, ANDY C, ANNIX, CRITICAL SOUNDSYSTEM en DUBFIRE die hun eerste Dour-show zullen spelen.

LINE UP TILL NOW  > HIER

Facebook Event > HIER

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s