> 15 Nieuwe Namen voor >> GRASPOP METAL MEETING 2017 > 16-17-18 Juni > Dessel

graspop-newest

Voor wie het gemist heeft, weer leuk nieuws voor de Metal Fans, 15 nieuwe namen erbij voor Graspop Metal Meeting 2017 . Reeds 82 namen bevestigd op de affiche *

QUOTE GRASPOP 2017 :

Een nieuwe lading namen voor de vijf podia van Graspop Metal Meeting 2017. Vullen de affiche van de 22ste editie aan:

NIEUWE NAMEN :

A Day to Remember, Amenra, Architects, Brides of Lucifer, Crown The Empire, Every Time I Die, Gojira, King’s X, Like A Storm, Mastodon, MAX & IGGOR CAVALERA – RETURN TO THE ROOTS, Metal Church, Sabaton, Touché Amoré en W.A.S.P. Eerder werden Rammstein, Deep Purple en Evanescence als headliners aangekondigd.

Graspop Metal Meeting pakt in 2017 uit met een primeur, met een nieuwe duivelse superband: Brides Of Lucifer, een bijzondere samenwerking tussen de broers Kolacny (Scala), Koen Buyse (Zornik) en Ives Mergaerts. Een metalband met 20 frontvrouwen, een overweldigende clash tussen de kracht van rauwe gitaren en bloedstollende vocalen. Lees: Scala goes metal!

Graspop Metal Meeting is ook trots de Braziliaanse metalgiganten Max en Iggor Cavalera toe te voegen aan de line-up met hun RETURN TO ROOTS tour. Hun hommage aan de twintigste verjaardag van het legendarische meesterwerk ‘Roots’ van Sepultura. De broers brengen het hele album integraal op zaterdag 17 juni in de Marquee!

Sluiten het festival af op zondag 18 juni met tonnen explosief gitaargeweld, blinkende zonnebrillen, ronkende drums, catchy songs en hun tank: Sabaton! Het is de publiekslieveling bij uitstek op Graspop Metal Meeting. Ze staan al voor de zesde keer op het podium in Dessel. Fans halen best hun uitrusting uit de kast, want dit wordt de laatste kans om de Zweedse strijders van Sabaton aan het werk te zien voor ze een lang en welverdiend sab(b)at(on)jaar nemen van de concertpodia in Europa.

De affiche van Graspop Metal Meeting 2017 loopt aardig vol. Het wordt stevig rocken, luid meebrullen. Een lang weekend genieten van het ruigste gitaarwerk, de vetste drumslagen en de diepste vocale grunts. Nu al 82 mooie namen bevestigd.

Soon More *

Nog een leuk weetje:

Graspop staat op de lijst van 13 beste metal festivals

in de wereld

Lees meer op NME blog : http://bit.ly/2jFbSGi

WEBSITE  GRASPOP 2017 > HIER

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s