20 NIEUWE NAMEN erbij voor > DOUR FESTIVAL 2017 > 12-13-14-15-16 July

dour

20 NIEUWE NAMEN BIJ OP AFFICHE DOUR FESTIVAL 2017

QUOTE DOUR FESTIVAL:

Na de aankondiging van de eerste headliners (Die Antwoord, Phoenix, Metronomy, Justice, NAS, Nina Kraviz, Two Door Cinema Club, Carl Craig presents Versus Synthesizer Ensemble, Pusha T, Solomun, Jon Hopkins dj set,…) 20 nieuwe namen voor Dour Festival.

We beginnen met enkele van de grootste namen uit de dubstep- en drum’n’bass-scene, zoals de Nederlanders van NOISIA, die hun nieuwe show “Outer Edges” komen brengen op de Last Arena, maar ook de legendarische Brit GOLDIE, net als de jonge garde met MODESTEP en TCHAMI.

Op hip hop-vlak voegen we – ondanks de reeds stevig gevulde line-up, nòg wat sterkhouders toe: de rijzende sterren FRENCH MONTANA, bestaande uit het Franse duo KAARIS en KALASH CRIMINEL. Dub- en reggaelovers kunnen zich dan weer verheugen op de koning van de Jamaïcaanse dancehall: POPCAAN.

De kleurrijke geluidencocktail wordt verder bijgevuld met de Deense TRENTEMØLLER, de Australische RY X, de sublieme en intrigerende SEVDALIZA, de jonge Fransman MØME, en de Engelse NAO.

Tot slot, verse techno-headliners met ADAM BEYER, TALE OF US, BLAWAN, KARENN, SAM PAGANINI, MALL GRAB en de Franse nieuwe ster DJ AZF.

De 29e editie van Dour Festival vindt plaats

van 12 tot 16 juli 2017

WEBSITE DOUR FESTIVAL > HIER

Facebook  Event > HIER

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s