37 Nieuwe Namen erbij voor DOUR FESTIVAL 2017 voor 12-13-14-15-16 Juli // LINE UP now 80 %

dour-festival-2016

Met deze 37 nieuwe namen

is de line up voor 80 % aangekondigd*

QUOTE DOUR :

Te beginnen met de geniale Canadees Kaytranada, remixer en producer die zijn gelijke niet kent en de grenszone tussen hip hop en electro aftast. Bracht in 2016 de knaller 99,9% uit en verblijdt ons geregeld met spannende nieuwe samenwerkingen.

In dezelfde categorie: Vald! Hij zette vorig jaar de Boombox bijna letterlijk op z’n kop en komt dit jaar met dezelfde ambitie terug. Zijn landgenoot en Frans rap-icoon SCH is ook van de partij. De Belgen zijn goed vertegenwoordigd met Caballero & JeanJass, maar ook Zwangere Guy en het Brusselse collectief Le 77.
Het Brits geweld van Kano en Anne-Marie maakt het plaatje compleet.

Op electro-vlak kom onze landgenote Charlotte De Witte de Balzaal leren wat een topfeest net is. Zij krijgt gezelschap van de Franse Superpoze (live), The Geek x Vrv, de Duitser Christian Löffler en voor de exotische en funky ritmes rekenen we op Red Axes.

Rocken geblazen met de Amerikanen van Blonde Redhead en The Lemon Twigs, het sensuele Timber Timbre, de punk van Sleaford Mods en FAIRE, post-punk van Rendez-vous, de dolgedraaide accordeon van Mario Batkovic en de universele poëzie van Frànçois & The Atlas Mountains.

Dan naar de jaren ’80 met Perturbator, verder het alles verwoestende Nostromo. En voor Belgisch geweld doen we beroep op BRUTUS, Mont-Doré, A Supernaut en Cocaine Piss.

Voor wie het iets meer zen mag zijn, wat reggae en dub: Israël Vibration [& Roots Radics], Taïro, Jahneration en Vibronics meets Conscious Sounds.

De eerste namen van de Dub Corner bekend: Word Sound & Power Sound System [feat. Jimmy Ranks], Conscious Sounds [feat. Culture Freeman], Dawa Hifi Sound System [feat. Peppery], Kebra Ethiopia Sound & University of Steppas, de Rus Dj Vadim [feat. Big Red] en het Italiaanse collectief Moa Anbessa.

DE LINE UP ( 80 % ) >>  HIER
DE STAGES  >> HIER

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s