Een kijkje naar BEAUVILLE FESTIVAL 2017 > Een nieuw electro-Deephouse festival op een prachtig domein doorgaand op 8 Juli in Ooidonk

Beauville

Op 8 juli van 13u ‘s middags tot 01u ‘s nachts vindt voor de eerste keer het elektronische muziekfestival Beauville plaats.  Twaalf uur lang veroveren lokale helden de dansvloer en de foodville.  De lineup werd samengesteld door huistroubadour RED D, terwijl de top notch foodtrucks uitgekozen werden door chef-kok Sam D’huyvetter.   Nooit eerder werd een muziekfestival georganiseerd op het tot de verbeelding sprekende domein ‘Kasteel van Ooidonk’.  Het thema dit jaar is ‘Dancing is Gold’. Kom naar Beauville met ‘a touch of gold’!

Het eerste elektronisch muziekfestival ooit op het domein ‘Kasteel van Ooidonk’ zal meteen een onvergetelijke ervaring worden. Van sfeervolle beats tot tongstrelend lekkers in de foodtrucks. Laat je zintuigen prikkelen op Beauville.

Mag het voor jou iets meer zijn? Dan kan je je laten verwennen in de VIP om op een nog exclusievere manier het festival mee te maken.

BEZOEK ALVAST DE WEBSITE > HIER

Facebook Page > Hier

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s