18 Nieuwe Namen Toegevoegd op Affiche Pukkelpop 2017 op 16-17-18-19 Augustus in Hasselt / Kiewit

 

pukkelpop

 

18 NIEUWE NAMEN VOOR PUKKELPOP

QUOTE PUKKELPOP:

The heat is on! We hebben 18 nieuwe namen voor je. Overigens loopt de ticketverkoop als een trein, wacht dus niet te lang meer als je er graag bij bent midden augustus. Zaterdagtickets zijn intussen allemaal de deur uit!

Duitse houseklepper Claptone komt donderdag de Boiler Room aanvuren en op zaterdag spelen The Subs exclusief een classics dj-set in het kader van Paul Kalkbrenner’s Back To The Future project. Ook Belgische dancetoppers-in-wording Mickey, Henri PFR en Limits vind je deze zomer terug in de grootste danstenten van het festival.

Wie echt iets fris wil ontdekken raden we nu al het knotsgekke gezelschap Tank and The Bangas uit New Orleans aan, een grote brok positiviteit opgetrokken uit soul, funk en R&B. De Amsterdamse dj en producer Full Crate tapt uit datzelfde vaatje en vervoegt de line-up van de Booth op zaterdag, die trouwens volledig werd samengesteld door niemand minder dan Faisal. Nog meer Belgische urban touch vind je bij blackwave. en TheColorGrey.

Electrotrashers Kenji Minogue blazen mee de woensdag op gang en de vervreemdende pop van Felix Pallas hoor je op vrijdag in de Club.

Voor wie een donderdag- of combiticket heeft is er ook de grote openingsparty op woensdag waarvoor Boef, Delv!s en Kraantje Pappie al werden aangekondigd, maar nu is ook de volledige Belgische line-up voor de Boiler Room bekend met Laston & Geo, Skyve & Eva De Roo, Ilse Liebens en The Boiler Boys. En ook de Booth zal daveren met Hush Hefner b2b Michael Midnight, Bafana en Goldfox b2b Joyhauser.

Tot slot nog een kleine programmawijziging: hippe hopper Russ ruilt de Marquee van donderdag voor die van vrijdag.

Hiermee ligt de Pukkelpopaffiche bijna in een definitieve plooi. De allerlaatste namen én het uurschema volgen snel!

 

WEBSITE > HIER

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s